Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Kaspersky anunta Endpoint Security 8 pentru Windows

Kaspersky Lab anunta lansarea solutiei business Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows, destinata protectiei statiilor de lucru care opereaza pe sisteme Windows, si a consolei de management Kaspersky Security Center. Acestea au rolul de a securiza infrastructura IT a companiilor in fata celor mai complexe tipuri de amenintari informatice.

Protectia antivirus avansata, bazata pe tehnologiile brevetate de Kaspersky Lab, este sustinuta de functii, precum Application Control, pentru controlul integritatii aplicatiilor instalate, Web Filtering – pentru filtrarea continutului web si blocarea site-urilor periculoase – si Device Control, pentru administrarea modului in care dispozitive externe de stocare pot fi conectate la computerele din retea. Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows se integreaza cu un sistem inteligent de securitate cloud, care ofera actualizari in timp real cu privire la cele mai noi tipuri de malware si ofera suport pentru whiteilisting-ul aplicatiilor.

Kaspersky Security Network (KSN) este sistemul cloud inteligent al Kaspersky Lab, care aduna si transfera informatii in timp real cu privire la malware si reputatia fisierelor si adreselor URL. Solutiile de securitate Kaspersky Lab sunt folosite de peste 300 de milioane de utilizatori din toata lumea, iar aceste produse comunica prin intermediul KSN, oferind o imagine completa asupra tendintelor malware regionale si permitand astfel un timp de raspuns foarte scurt in combaterea celor mai noi amenintari online. KasperskyLab logo

Cu ajutorul modululelor Application Control si Whitelisting, administratorii IT pot permite sau bloca executia anumitor programe sau categorii de programe, pot monitoriza si restrictiona anumite activitati ale aplicatiilor, si au posibilitatea de a supraveghea vulnerabilitatile software ale programelor instalate. La acestea se adauga Personal Firewall si Intrusion Detection System, care protejeaza impotriva atacurilor de retea, indiferent de tipul conexiunii sau locatie.

Noua solutie business de la Kaspersky Lab este administrata cu ajutorul consolei Kaspersky Security Center, care succede Kaspersky Administration Kit. Aceasta include un numar ridicat de optiuni, pentru un control mai bun si o administrare eficienta, este compatibila atat cu mediile de lucru fizice, cat si virtuale si este scalabila, pentru a se integra mai bine cu nevoile business-urilor aflate in crestere.

Kaspersky Security Center poate fi utilizata cu ajutorul polticilor si setarilor predefinite, pentru a oferi protectie imediat ce produsul a fost instalat sau poate fi personalizata, in functie de anumiti parametri. Aceasta se integreaza cu mediile virtuale de lucru, fiind compatibila cu VMware.

Conform unui studiu realizat de Kaspersky Lab, 91% dintre companii au experimentat cel putin un incident informatic in ultimele 12 luni. Amenintarile informatice recunoscute ca fiind cele mai populare sunt virusii, spyware-ul si alte programe periculoase. 31% dintre atacurile cu malware au rezultat in pierderi de date pentru organizatii, iar 10% dintre companii au recunscut ca le-au fost compromise informatii de business confidentiale. Numai 70% dintre companii au implementat un sistem de protectie anti-malware pentru intreaga infrastructura IT, pe cand 3% dintre acestea nu folosesc niciun fel de suita de securitate.

 

Cele mai citite

Error: No articles to display