Kodak Playfull - camera video rezistenta la apa

Kodak a lansat oficial cea mai recenta camera video - Kodak Playfull - un dipozitiv rezistent la apa de dimensiuni mici care poate inregistra video HD.

Specialistul in camere Kodak a anuntat cea mai noua versiune in gama de camere video rezistente la apa - Kodak Playfull - un camarad de vacanta de dimensiuni mici.

Capabil sa inregistreze continut video HD, Kodak Playfull va ajunge in magazine luna viitoare, inainte de vacanta de iarna - dispozitivul putand sa reziste la lovituri, cazaturi si rezista in apa la adancimi de pana la 3m.

Kodak Playfull

''Consumatorii de astazi cauta produse care sa-i scuteasca de griji in timp ce raspund nevoilor acestora si vietilor active.'' spune Paul Davey, manager de marketing Kodak. ''O camera video trebuie sa fie usor de utilizat, confortabil de carat si creata astfel incat sa nu iti faci griji pentru ea indiferent de locul unde te afli.''

Caracteristici camera video Kodak Playfull rezistenta la apa

Cu doar 12 mm grosime, Kodak Playfull beneficiaza de abilitati de inregistrare video HD 720p si poate stoca pana la 32GB prin intermediul slotului SD. Este rezistenta la apa la adancimi de pana la 3m si la cazaturi de la inaltimi de 1.5 m. Noua camera video Kodak beneficiaza de un brat USB integrat pentru transfer de fisiere rapid.

O selectie de efecte de captare ajuta la aducerea continutului la viata in timp ce puteti vizualiza continutul pe un ecran LCD de 2 inch. Dispozitivul de dimensiuni mici beneficiaza de asemenea de porturi HDMI si AV.

Vrei o camera video de buzunar sau te multumesti cu smartphone-ul tau extrem de poartabil?

Cele mai citite