Lansarea telefonului Google Nexus Prime anulata

Dupa lansarea Apple iPhone 4S atentia trebuia sa se indrepte catre Google Nexus Prime si Android Ice Cream Sandwich, dar Samsung si Google au anulat evenimentul.

Samsung si Google au confirmat ca mult asteptatul eveniment Samsung Mobile Unpacked care trebuia sa gazduiasca lansarea telefonului mobil Google Nexus Prime a fost anulat.

Evenimentul era programat pentru San Diego, marti 11 octombrie, dar o declaratie de la cele doua companii a confirmat ca noua generatie a sistemului de operare Android a fost pusa in asteptare deoarece ''nu este momentul potrivit.''

Un purtator de cuvant Samsung anunta: ''Credem ca nu este momentul potrivit pentru a anunta un nou produs. Noua data de lansare si locul unde va avea loc evenimentul vor fi anuntate in curand.''

samsung nexus

Caracteristici Google Nexus Prime

Programat sa fie lansat dupa Apple iPhone 4S, mult asteptatul telefon produs de Samsung - Google Nexus Prime - se va lansa cu caracteristici extraordinare: ecran monstruos de 4.65 inch Super AMOLED HD cu rezolutie 1280x720p.

In plus, caracteristicile Google Nexus Prime includ un procesor dual-core de 1.5GHz alaturi de camera de 5 megapixeli cu abilitati de inregistrare full video 1080p avand o grosime de numai 9 mm.

Esti dezamagit de intarzierea telefonului Nexus Prime si a sistemului de operare Google Android Ice Cream Sandwich?

Cele mai citite