Apple iPhone 4S - 1 milion de precomenzi in 24 de ore

Apple a confirmat ca a vandut peste 1 milion de telefoane mobile iPhone 4S in primele 24 de ore in care dispozitivul cu iOS 5 a fost disponibil pentru precomanda.

Apple a anuntat oficial ca in primele 24 de ore de cand recent lansatul Apple iPhone 4S a fost disponibil pentru precomanda, telefonul care se lauda cu iOS 5, a vandut mai mult de 1 milion de unitati.

Depasind recordul companiei pentru cele mai multe comenzi intr-o singura zi cu 1 milion de precomnezi pentru iPhone 4S a eclipsat cifrele obtinute anul trecut de iPhone 4 care a inregistrat 600.000 de comenzi in avans in ziua lansarii.

''Suntem uimiti de raspunsul incredibil al clientilor la iPhone 4S,'' a spus Philip Schiller, vicepresedinte al departamentului de marketing Apple. ''Prima zi de precomenzi pentru iPhone 4S a fost cea mai buna fata de toate lansarile noilor produse Apple si suntem incantati ca iPhone 4S este atat de iubit.''

iphone 4s

Caracteristici Apple iPhone 4S

Avand aceeasi forma ca si predecesorul sau, iPhone 4S a inlocuit procesorul single core al telefonului iPhone 4 cu acelasi chip dual-core de pe iPad 2 cu camera de 8 megapixeli in partea din spate a telefonului mobil.

Beneficiind in plus de abilitati de inregistrare Full HD si asistent voce intuitiv Siri, Apple iPhone 4S este primul telefon care beneficiaza de sistemul de operare Apple iOS 5 preinstalat.

Cele mai citite