Motorola Atrix 2 cu Android dezvaluit oficial

 

Noul Motorola Atrix 2 vine cu statie docking noua, un design mai bun si transfer de date extrem de rapid. Va oferi telefonul o sansa companiei Motorola in fata iPhone 4S?

Dupa ce a fost subiectul unui sir de emiteri de informatii, Motorola Atrix 2 a fost prezentat in sfarsit oficial. Noul telefon mobil Android, dezvaluit la evenimentul CTIA din Statele Unmite, vine cu caracteristici de top.

motorola atrix2

Sub carcasa, avem spatiu de stocare de 8GB, alaturi de acces web HSPA+ cu abilitati de inregistrare video 1080p si o camera de 8 megapixeli. Procesorul NVIDIA Tegra 2 a fost abandonat, fiind inlocuit cu un chip TI OMAP dual core.

Telefonul vine cu o noua statie docking, numita LapDock 100, cu ecran de 10 inch. La fel ca originalul mai mare, acesta transforma Atrix 2 intr-un laptop, fiind o alegere decenta pentru cei care vor ceva mai mic pentru a trimite emailuri.

Atrix 2 va ajunge pe rafturile magazinelor din Statele Unite pe 16 octombrie. Nu stim inca daca telefonul va fi lansat si in Romania, dar cu siguranta vom afla in curand.

Cele mai citite