Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

LineAge II devine free to play

Unul dintre cele mai populare jocuri MMORPG de pe piata, a pierdut lupta impotriva serverelor private si treptat populatia serverelor oficiale a inceput sa scada, in ciuda expansiunilor gratuite lansate in mod constant. NCSoft, totusi nu a renuntat la joc si la dus pana in momentul de fata la un stadiu destul de avansat, continutul existent dar si baza de jucatori fiind una de invidiat.

Totusi pentru a atrage jucatorii vechi cat si altii noi, LineAge II va adopta un model free to play hibrid, jucatorii avand la dispozitie intreg continutul spre explorare, insa anumite aspecte ale jocului necesitand plata lunara, sau cumpararea din magazinul jocului.

Pentru a realiza aceasta schimbare, NCSoft a incheiat ieri un nou parteneriat de colaborare cu Innova, compania care se ocupa de publicarea jocului in Rusia, jucatorii europeni urmand sa primeasca servere free to play separate. Pana la aceasta migrare totusi, jucatorii vor putea sa isi continue aventurile pe serverele West oferite de NCSoft.

Adoptarea modelului free to play, intitulat sugestiv Play Your Way va fi facuta prin introducerea noii expansiuni: LineAge II: Goddess of Destruction si va schimba in mare parte gameplay-ul dar si continutul jocului.

lineage 2

 

Cele mai citite

Error: No articles to display