Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Un inginer Google critica Google+

Steve Yegge, un inginer de la Google, cu siguranta nu este multumit de Google+. Dar evident ca un om din interiorul Google ar fi trebuit sa stie ca nu trebuie sa partajeze aceasta informatie cu toti prietenii de pe Google+ ci doar cu cei din cercul de angajati Google.

Aflat in dificultate, competitorul Facebook, Google+, continua lupta. O poate face si fara unul dintre inginerii sai cheie care iroseste timpul de munca pe utilizarea platformei si apoi publica accidental parerea sa pentru ca toata lumea sa o afle.

google romania

Greseala, facuta de inginerul Steve Yegge, a confirmat ca insusi cei care lucreaza la Google nu sunt incantati de reteaua sociala, care e in declin dupa cateva saptamani initiale de succes.

Postarea lui Yegge spune ''Google+ este o reactie de moment, un studiu in gandirea pe termen scurt bazat pe notiunea incorecta conform careia Facebook are succes pentru ca a construit un produs extraordinar. Facebook are succes pentru ca a creat o intreaga constelatie de produse care permite altor persoane sa-si faca treaba.''

Yegge spune ca Google+ ar trebu sa stea in centrul a tot ce face gigantul cautarilor. cu toate astea, el picteaza un tablou sumbru, unul pe care sa ii convinga pe cei care se indoiau de aceasta retea sociala ca Google a facut o greseala majora.

Inca folosesti Google+?

Cele mai citite

Error: No articles to display