Samsung Galaxy Note e pentru femei

Micsorand diferenta dintre tablete si smartphone-uri, Samsung Galaxy Note se adreseaza persoanelor de sex feminin, declara Samsung.

Andrew Glass, director de vanzari la Samsung Marea Britanie a sugerat ca hibridul smartphone-tableta pentru afaceri este perfect pentru cei care poarta genti de mana, afisajul de 5.3 inch fiind prea mare ca sa incapa in buzunar.

Samsung-Galaxy-Note

"Galaxy Note este foarte bun pentru piata persoanelor de sex feminin" spune Glass, desrciind telefonul mobil ca "o fuziune intre smartphone-uri si tablete". El a adaugat "Sa ai o geanta si sa poti pune in ea un telefon de 5.37 inch in loc de o tableta de 10.1 inch este un lucru care cred ca va atrage piata femeilor."

Referitor la planurile companiei cu privire la promovarea smartphone-ului Samsung Galaxy Note publicului feminin, Glass a adaugat "Ne vom gandi la propuneri speciale pentru cliente. Exista valuri de culoare diferita, ganduri si propuneri ce speram sa le dezvaluim luna aceasta."

Caracteristici Samsung Galaxy Note

Alaturi de ecraul Super AMOLED HD de 5.3 inch cu rezolutie 1280x800, Samsung Galaxy Note va beneficia de caracteristici de ultima generatie precum procesor dual-core de 1.4 GHz si camera de 8 megapixeli in partea din spate.

Cele mai citite