Apple iPhone 4S de 24 karate

Stuart Hughes a lansat primele creatii Apple iPhone 4S, modelele pentru miliardari Billionaire Toys sunt disponibile in variantele cu aur de 24 de karate si platina.

In timp ce mii de fani asteapta sa puna mana pe un telefon Apple iPhone 4S, renumitul Stuart Hughes a anuntat ca va oferi o noua versiune a celui mai recent telefon Apple numita editia ‘Billionaire Toys’.

iPhone4S BillionaireToys

Fiind asteptate doua modele, Billionaire Toys Gold si Billionaire Toys Platinum, fiecare dintre editii vor fi limitate la 1.000 de unitati. Telefonul Apple iPhone 4S de 32 GB va ajunge la 3.795 dolari bucata.

Imbracat in aur de 24 de karate, Billionaire Toys Gold iPhone 4S se lauda cu 500 de cristale, 53 dintre ele vor contura logoul Apple. Telefonul de lux vine cu castile proprii incrustate cu cristale.

La fel ca versiunea cu aur, editia Billionaire Toys Platinum va beneficia de margini si logo cu cristale si asa cum o sugereaza si numele, va fi imbracat in aur.

Caracteristici Apple iPhone 4S

Apple iPhone 4S are aceeasi forma ca si predecesorul sau cu procesorul ARM A5 dual-core de la iPad 2 alaturi de camera de 8 megapixeli cu abilitati de inregistrare video 1080p full HD.

Cele mai citite