Clientii intorc spatele BlackBerry

Dupa ce BlackBerry a avut probleme cu serviciile sale, clientii Research in Motion dau navala catre brand-urile rivale, 19% dintre acestia sustin ca esecurile recente ale companiei i-a afectat si pe ei.

Dupa problemele recente BlackBerry, utilizatorii spun ca renunta la dispozitivele cu tastatura QWERTY in favoarea noului Apple iPhone 4S si a telefoanelor de top cu Android, asa cum arata noile studii.

BlackBerry Bold9900

Sondajul, realizat de Kelkoo arata ca 42 de procente din utilizatorii BlackBerry intentioneaza sa renunte la brand atunci cand contractele li se incheie, iar 19% dintre ei vor renunta mai devreme.

Dintre cei 1.075 de utilizatori chestionati, 19% sustin ca problemele recente datorita carora sistemele de BBM, email si navigator au cazut le-a adus costuri ca rezultat al intreruperilor repetate.

Chiar daca Mike Lazaridis, directorul si fondatorul RIM, si-a cerut scuze pentru probleme spunand "v-am dezamagit", multi clienti potentiali au renuntat la ideea de a-si cumpara un telefon BlackBerry in viitorul apropiat.

Ai fost afectat de problemele recente BlackBerry?

Cele mai citite