Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Aplicatii BlackBerry: RIM ofera aplicatii gratuite pentru a-si cere scuze

RIM a facut o ultima incercare pentru a pastra loialitatea clientilor pentru brandul BlackBerry dupa pana de saptamana trecuta. Dar oferirea de aplicatii premium ca Shazam Encore si SIMS 3 este de ajuns?

RIM incearca sa repare dezastrul de saptaman trecuta cand serviciile BlackBerry nu au functionat oferind tuturor utilizatorilor 100$ in aplicatii premium gratuite.

blackberry Torch_9810_SideAngleLeft

Gigantul canadian al smartphone-urilor a indurat o vreme torida atunci cand caderile serverelor au generat intreruperea serviciilor BBM, BlackBerry email si alte servicii asemanatoare pentru clientii din toata lumea.

RIM a reusit in cele din urma sa ofere servicii complet functionale vinerea trecuta dupa zile de mister, dar multi observatori considera ca prejudiciul ar fi fost facut de Apple iPhone 4S (beneficiind de BBM iMessage) care e acum disponibil.

Printre aplicatiile care vor fi disponibile tuturor utilizatorilor in scurt timp si care vor ramane disponibile pana la sfarsitul anului se numara SIMS 3, Texas Hold'em Poker, Bejeweled si Shazam Encore.

Chiar daca oferta RIM este una generoasa, nu stim daca aceste aplicatii vor avea un impact asupra celor care se uita la App Store ca la noua lor casa

Cele mai citite

Error: No articles to display