Motorola Spyder - caracteristici si pret

Dupa ce a lansat ingeniosul Atrix, Motorola lanseaza un telefon cu mai mult stil ce combina forma subtire cu caracteristici impresionate. Se pare ca exista un nou pretendent pentru iPhone 4S.

Anticipat ca Motorola RAZR, caracacteristicile si pretul au aparut pentru telefonul care acum se numeste Motorola Spyder, un smartphone 4.3 inch care va beneficia de cea mai recenta versiune de Android si vine cu un hardware uimitor.

Motorola Spyder

Dupa ce Motorola a lansat teaserul (vezi mai jos) s-a crezut ca va mari una dintre cele mai de succes linii, RAZR, care a atras clientii cu designul premium si forma extrem de subtire.

Caracteristici Motorola Spyder

Beneficiind de un ecran HD de 4.3 inch, Spyder vine cu procesor dual-core de 1.2 GHz si 1GB de RAM punandu-l pe aceeasi linie cu cele mai bune telefoane mobile ca Samsung Galaxy S2 si Apple iPhone 4S. Telefonul va beneficia de cea mai recenta versiune de Android.

Pret Motorola Spyder

Motorola Spyder va avea un pret de aproximativ 2.300 de lei ceea ce il pune exact pe acelasi nivel cu telefoanele de top ca Samsung Galaxy S2, Apple iPhone 4S si BlackBerry Bold 9900.

Cele mai citite