Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Ice Cream Sandwich dezvaluit

Dupa ce BlackBerry BBX a fost anuntat mai ieri si iOS 5 azi in slabaticia sa, cu siguranta este luna sistemelor de operare si tendinta continua, Google dezvaluind noul Ice Cream Sandwich.

Google a lansat cea mai recenta versiune de Android numita Ice Cream Sandwich sau Android 4.0, primul intr-o gama noua de sisteme de operare care va rula atat pe telefoane mobile cat si pe tablete.

Google ICE_Sceens1_624

Lansat o data cu telefonul Samsung Galaxy Nexus, sistemul de operare are tone de caracteristici noi si un aspect complet restructurat, preluand elemente atat de la Honeycomb cat si de la Gingerbread plus altele noi.

Caracteristici Android Ice Cream Sandwich

Primul lucru pe care majoritatea il vor observa este ecranul de blocare, Ice Cream Sandwich are o noua abordare de deblocare a telefoanelor, cu utilizarea camerei din partea din fata utilizeaza recunoasterea faciala pentru a determina daca persoana care foloseste telefonul este proprietarul si se deblocheaza.

O data deblocat vei gasi ecranele home orizontale care pot fi umplute de aplicatii si widget-uri, cu adaugari grafice care au in mod clar elemente de la interfata 3D Honeycomb. Atunci cand vrei sa adaugi aplicatii sau widget-uri ai o grila similara in care s ale plasezi si in unele cazuri sa redimensionezi folosind multi-touch.

Google ICE_Sceens3_624

Pe de alta parte, vei gasi completari noi precum un navigator nou cu taburi, o noua aplicatie Gmail pe care o poti utiliza offline si care va profita din plin de caracteristici voce imbunatatita care includ cautare si dictare.

Un manager activitati integrat a fost in sfarsit inclus permitandu-ti sa inchizi toate aplicatiile plictisitoare care iti consuma bateria, te va ajuta sa omori software-ul trimis in retea, o caracteristica pe care Google a tinut s ao evidentieze si pe care utilizatorii o vor folosi cu placere.

In cele din urma, in ce priveste camera, aplicatia a fost compler reproiectat, cu o caracteristcia de editare imagini integrata. Exista mult mai multe caracteristici, acestea au fost doar cateva.

Ce parere ai, Android Ice Cream Sandwich este un pas inainte pentru Google sau nu are decat modificari ce tin de cosmetica?

Cele mai citite

Error: No articles to display