Router wireless N D-Link DIR-657 - viteza pentru multimedia

D-Link anunta noul router media HD DIR-657, primul de acest fel dintr-o noua familie de produse concepute pentru streaming la rezolutie ridicata.

Routerul are o interfata wireless N de 300 Mbps, iar conexiunea rapida prin cablu este garantata prin cele patru porturi LAN Gigabit. Pasionatii de filme, gamerii impatimiti si cei care folosesc serviciul VoIP vor aprecia foarte mult noul model de router HD, devreme ce acesta reda muzica, material video si media high-definition, simultan pe mai multe dispozitive. In plus, card slot-ul SD integrat permite accesul la fotografii si muzica din reteaua de acasa. In afara de calitatea divertismentului, DIR-657 are port USB si print server intr-un singur dispozitiv. Multumita caracteristicii SharePort™ Plus, utilizatorii au acces comun la orice echipament USB sau fisier din retea. Avand un design foarte modern (antenele sunt ascunse in carcasa), D-Link se adreseaza cu acest produs pasionatilor de tehnologie pentru locuinta digitala dar si firmelor mici, care doresc o performanta ridicata a retelei.

Router multimedia de viteza, cu prioritizare

Pe de o parte, viteza optima si acoperirea retelei suporta o rata de transfer de date de 300-Mbps (IEEE 802.11n). Pe de alta parte, caracteristica QoS-Engine 2 asigura optimizarea managementului latimii de banda. Aplicatiile ce nu permit intarzieri de trafic, cum sunt fluxurile video sau pachetele de date tip voce sunt identificate imediat si prioritizate automat. Rezultatul – streaming continuu pentru filmele preferate, gaming online si apeluri VoIP fara intreruperi.

Partajarea: Simpla partajare si card slot SD integrat

Partajarea datelor se efetueaza integral cu DIR-657: dispozitivele de stocare de date, cum ar fi hard drive-uri externe sau drive-uri flash pot fi conectate rapid si foarte usor cu ajutorul portului USB al routerului. Toti utilizatorii din retea vor avea acces comun la fisiere partajate precum muzica, fotografii si alte documente prin intermediul tehnologiei integrate SharePort™ Plus. Mai mult, prezinta o caracteristica de protectie centralizata a datelor, astfel ca orice flash drive USB poate fi configurat simultan ca si drive de retea. Desigur, routerul media HD este multifunctional. Imprimanta sau scannerul conectate in portul USB se adauga functionalitatii retelei si vor fi disponibile tuturor utilizatorilor.

D-Link DIR-657

Cititorul de card SD integrat ofera posibilitati numeroase privind partajarea experientei multiumedia: introduceti cardul SD al unei camera digitale in router si veti putea vedea cu totii fotografiile din vacanta, pe un ecran TV. Toate dispozitivele functioneaza perfect impreuna, ca urmare a existentei media serverului integrat. Este certificat DLNA si asigura continuitate in comunicare si compatibilitate in reteaua de acasa.

Siguranta inainte de toate: firewall activ si protectie dinamica de continut

Configurarea wireless a routerului este transmisa pe un flash drive USB prin atingerea unui buton, cu ajutorul caracteristicii Wi-PnP si a butonului WPS. Instalarea Wi-Fi va incepe automat cind este conectat la un PC sau Mac. Configurarea unei conexiuni Wi-Fi criptate este de asemenea foarte simpla. Mai mult, DIR-657 prezinta avantajul unui Firewall SPI (Stateful Packet Inspection) active, care ofera protectie extinsa. Tehnologia dynamic packet filter permite inspectarea permanenta a transferului de date. Prin aceasta, functia de analiza previne de ex. supraincarcarea retelei (atac DoS). In plus, serviciul gratuit Family Shield este preinstalat pe routerul HD. Aceasta protectie permite crearea de filtre de Internet bazate pe listele interzise de acces. Se blocheaza automat si website-urile de phishing.

Navigarea prietenoasa si ecologica

Noul router HD prezinta caracteristici D-Link Green de conservare energetica, fara a reduce performanta. Aceasta presupune comutarea automata in modul sleep a porturilor care nu sunt in uz si posibilitatea de a opri wireless-ul intre anumite ore sau zile, printre altele. Routerul DIR-657 se va inchide el insusi daca reteaua wireless nu este folosita.

Routerul HD DIR-657 este disponibil in Romania si poate fi comandat de la distribuitorii nostri: Asesoft Distribution, ElkoTech Romania, Lasting System si SCOP Computers.

 

Routerul HD DIR-657 – Caracteristici principale:

- Compatibil cu IEEE 802.11n si 802.11g

- Tehnologia QoS prioritizeaza automat transferurile de voce sau video

- 1 port USB 2.0 cu Tehnologie SharePort™ Plus: utilizarea in comun a dispozitivelor USB (hard drive-uri externe, printere, flash drive-uri) si a conexiunilor 3G

- Media server certificat DLNA integrat

- card slot SD

- 4 porturi LAN Gigabit cu 10/100/1000 Mbps si port Internet/WAN Gigabit

- Caracteristici de securitate cum ar fi Wi-Fi Protected Setup (buton WPS), protectie dinamica a continutului si firewall active

- Suporta UPnP, LLTD si DDNS

- Suport IPv6

- Tehnologia D-Link Green: comutarea automata in modul sleep a porturilor care nu sunt in uz si programarea de functionare a wireless-ului pe ore

Cele mai citite