Motorola Razr - caracteristici

Razr a renascut, Motorola a lansat oficial un nou smartphone cu Android Razr care eclipseaza  telefonul iPhone 4S, fiind e cel mai subtire smartphone din lume. In afara de aspectul sau impresionat am aflat si de la ce sa ne asteptam de la telefonul Razr.

Motorola si-a stabilit locul pe piata telefoenlor mobile inca din 2004, iar acum Razr se intoarce cu smartphone-ul cu Android Razr. Telefonul beneficiaza de o gama extraordinara de caracteristici care sa te convinga sa spui Hello Moto inca o data.

Motorola RAZR

Design Motorola Razr

Cu o grosime de 7.1mmm este oficial cel mai subtire telefon mobil din lume, are un panou KEVLAR in partea din spate si bineinteles sticla Gorilla in partea din spate.

Ecran Motorola Razr

Motorola vine cu ecranul Super-AMOLED de 4.3 inch care ofera o gama variata de culori ca la LCD HDTV. Ecranul telefonului Razr este acoperit de Corning Gorilla Glass care este atat de dura ca va fi uimitor sa o privesti.

Motorola DroidRazr_4

Camera Motorola Razr

Camera este una impresionanta de 8 megapixeli ce permite inregistrare video full 1080p punandu-l pe acelasi nivel cu Apple iPhone 4S. Exista si o camera in partea din fata pentru apeluri video.

Motorola Razr: Procesor

Sub capota telefonului subtire se afla un procesor dual-core de 1.2GHz cu 1GB RAM fiind incredibil de rapid si promite utilizarea multi-tasking fara probleme.

Motorola Razr: MotoCast

La fel ca iCloud, pentru Motorola va fi MotoCast care va permite utilizatorilor sa posteze continut media de pe calculatoarele personale sau de la munca pe Razr pentru a beneficia de ele in miscare.

Motorola Razr: Android 2.3.5 Gingerbread

In ciuda faptului ca Android Ice Cream Sandwich 4.0 a fost anuntat in aceeasi zi cu acest nou smartphone, noul Razr se lanseaza cu Android 2.3.5 Gingerbread. Motorola a anuntat ca Android 4.0 va ajunge pe Razr la inceputul anului 2012.

Motorola Razr pret

Comparativ cu iPhone 4S, telefonul Motorola Razr este semnificativ mai ieftin, de exemplu modelul de 16 GB iPhone 4S este de aproximativ 2.500 de lei, iar Motrola Razr este mai putin de 2.000 de lei.

Cele mai citite