Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

StarCraft Universe poate fi jucat gratuit pana pe 30 Octombrie

Mai tineti minte controversatul mod pentru StarCraft II, intitulat sugestiv StarCraft Universe? Un fan talentat s-a folosit de uneltele de editare insotite de jocul StarCraft II: Wings of Liberty pentru a crea un mod MMO 3rd person pentru joc. La scurt timp dupa anuntarea lui, Blizzard, detinatorii de drept ai francizei au intrat pe fir si mai intai au inchis jocul pentru nerespectari de drepturi de autor, ca mai apoi sa angajeze talentatul fan pentru a lucra in continuare la el.

Se pare ca de la acel eveniment, lucrurile au evoluat, iar acum jocul poate fi testat gratuit pana pe data de 30 Octombrie, prin intermediul Battle.net.

Aceasta scurta perioada de testare, este catalogata drept una Alpha, jocul, conform producatorilor nu este pregatit nici macar de BETA, dar reprezinta totusi un motiv de bucurie pentru fanii universului StarCraft.

In momentul de fata StarCraft Universe iti va oferi de la inceput un caracter de nivel maxim (30) si te va arunca in lupta impotriva altor jucatori in Arenele PvP, alt continut fiind momentan restrictionat, cel putin pana la anuntarea unei testari BETA oficiale.

starcraft universe

Cele mai citite

Error: No articles to display