Microsoft Menlo este prototipul unui telefon si sistem de operare

Despre prototipul Microsoft Menlo s-a crezut initial ca este o tableta Windows. De fapt, este prototipul unui telefon mobil si a unui sistem de operare cu accelerometru pe 3 axe si barometru de presiune digital. Da, un barometru.

Munca de cercetare pentru acest dispozitiv a fost facuta in totalitate de Mary Jo Foyle de la ZDNet care a declarat: "Menlo este prototipul unui telefon mobil cu un ecran touch impresionant (diagonala 4.1 inch, 800x400) pe care ruleaza Microsoft Windows Embedded CE 6.0 R2 care are incorporat un accelerometru pe 3 axe BMA150 si un senzor Bosh digital pentru presiune (barometru)."

In plus, pe platforma utilizata de Melon ruleaza o noua aplicatie Microsoft Research Silverlight numita "Greenfield" care este un program orientat pe senzor ce permite utilizatorilor sa se intoarca pe urmele lor atunci cand nu mai stiu unde si-au parcat masina.

Menlo nu este numai un telefon mobil. Va fi un nou sistem de operare care va rula pe o gama larga de procesoare. Referitor la intrebarea "cand?", Microsoft Menlo este inca in stadiul de cercetare si dezvoltare si astfel de detalii nu sunt inca disponibile.

 

microsoft menlo telefon mobil

Cele mai citite