Iti dau reducere 1% la PC Garage

Windows XP implineste 10 ani

Se pare ca acest eveniment va trece aproape invizibil prin fata tineretului din ziua de astazi care a uitat ca atunci cand puneau mana pentru prima data pe un calculator, probabil acesta rula deja cu Windows XP.

Astazi Microsoft Windows XP, sistemul de operare care a revolutionat industria PC-urilor a implinit 10 ani de existenta, lucru mai mult decat laudabil avand in vedere ca la modul in care evolueaza tehnologia in momentul de fata si calculand sa zicem in 'ani tehnologici' lansarea din data de 25 Octombrie 2001 s-a produs cam prin era Dacilor a istoriei noastre.

 Chiar daca in momentul de fata conform studiilor facute de platforma Steam, cei mai multi posesori de PC-uri aleg ca sistem de operare Windows 7 X64, imediat pe locul doi se afla Windows XP, care insa din pacate are o scadere mica dar treptata, iar probabil lansarea noului sistem de operare Windows 8 va aduce disparitia acestuia.

Microsoft a ales astfel sa nu uite de utilizatorii actuali de Windows Xp si au prelungit suportul oferit pana la inceputul lui 2014.

windows xp

Cele mai citite