Noul monitor Philips LED 247E3LSU

Noul Philips LED 247E3LSU este un monitor confortabil de utilizat atunci cand tot ce iti doresti este sa urmaresti relaxat un program de divertisment. Monitorul are o diagonala de 23,6 inch, iar rama albastra transparenta si design-ul suplu elegant, se incadreaza armonios in ambianta locuintei.

Cu ajutorul unor tehnologii inteligente, monitorul Philips LED 247E3LSU creaza imagini deosebite: tehnologia LED garanteaza culori naturale, functia SmartContrast de 20.000.00:1 releva detalii negre bogate, rata afisajului Full HD este de 16:9 asigura o experienta a vizionarii memorabile iar timpul de raspuns de cinci milisecunde garanteaza imagini fara efect de scintilatie. Monitorul dispune de o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli.

SmartImage Lite este o tehnologie marca Philips ce analizeaza continutul de pe ecranul monitorului. In functie de modul selectat. SmartImage Lite imbunatateste contrastul, saturatia culorilor si claritatea imaginilor si a filmelor, performantele display-ului fiind unice de la mod la mod, toate in timp real si accesate prin apasarea unui singur buton.

Noul monitor Philips nu contine mercur, una dintre cele mai toxice substante naturale, care afecteaza oamenii si animalele. Acest lucru permite obtinerea unui afisaj ecologic pe intregul ciclu de viata, de la fabricare pana la scoaterea din uz.

Monitorul Philips LED 247E3LSU este disponbil in Romania la un pret de 749 Lei.

 

Philips LED 247E3LSU

Cele mai citite