Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

LSI si Sandforce au agreat asupra achizitionarii

LSI Corporation este un binecunoscut brand pe piata de stocare din lume. Multe servere de top folosesc controller-ele produse de acestia, precum MegaRAID sau WarpDrive. Totodata LSI produce si procesoare pentru industria de retelistica, telecomunicatii si multimedia. Sandforce este cel mai important producator de procesoare pentru unitati de stocare. Majoritatea unitatilor SSD prezente pe piata sunt conduse de controller-ele Sandforce, performantele aceastora fiind excelente. Tehnologia DuraClass a dovedit deja imbunatatirea calitatilor, rezistentei si eficientei in consum, a solutiilor de stocare bazate pe cip-uri flash.

Cele 2 corporatii au semnat intelegerea privind achizitia SandForce de catre LSI. Acest pas va avea finalitatea in primul trimestru al anului 2012 si va consolida pozitia LSI pe piata de servere, unde solutiile WarpDrive foloseau deja procesoarele Sandforce. Proaspata achizitie va propulsa LSI in top pe piata de stocare destinata notebook-urilor, ultrabook-urilor, SSD-urilor si controller-elor flash.

 

LSI-logo

Cele mai citite

Error: No articles to display