Google Nexus One e prea vechi pentru Ice Cream Sandwich

Telefonul Google Nexux One nu va primi actualizarea recent dezvaluitului sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich deoarece este "prea batran", a spus Google.

Recent dezvaluita, adaugare la familia de sisteme de operare Google cu nume de dulciuri, Android Ice Cream Sandwich, nu va ateriza pe telefonul Nexus One, a confirmat gigantul cautarilor.

Creat de HTC si prezentat ca telefonul Google, Nexus One a fost lansat in ianuarie 2010 cu o versiune mai veche a sistemului de operare Android. Google a inchis oficial forumul suport al telefonului la data de 1 noiembrie a anului trecut.

Google ICE

Caracteristici Android Ice Cream Sandwich

Lansat oficial alaturi de telefonul produs de Samsung Galaxy Nexus saptamana trecuta, sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich de la Google aduce un val nou de caracteristici sistemului de operare pentru dispozitive mobile: de la stocare muzica cloud la un API nou creat.

"Sistemul de operare este gandit sa acopere nevoile din urmatorii trei ani," spune Barra. "Este o modernizare completa a modului in care oamenii interactioneaza cu telefoanele mobile." Este ceva ce am proiectat pentru mase; continua sa raspuna cerintelor utilizatorilor puternici foarte bine, dar utilizatorii incepatori il pot folosi si ei foarte bine.

Ce telefon speri sa primeasca actualizarea Android Ice Cream Sandwich, Samsung Galaxy S II, Motorola RAZR, HTC Sensation?

Cele mai citite