Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Yahoo LiveStand se lanseaza saptamana viitoare

Dupa multe luni in care s-a aflat la conducere, se pare ca Flipboard o sa aiba competitori de la Google si Yahoo care lanseaza propriile versiuni.

Yahoo urmeaza sa lanseze aplicatia Yahoo LiveStand saptamana viitoare, un rival al aplicatiei cu suscces fenomenal, Flipboard.

Yahoo LiveStand_624

In esenta, o aplicatie pentru citit stiri si media, LiveStand functioneaza pe acelasi principiu de agregare a continutului si creare a unei experiente simple si placute de navigare. Punctul cheie al aplicatiei LiveStand este faptul ca va invatat obiceiurile tale cu privire la citit stiri si va crea continut care e din ce in ce mai potrivit pentru tine.

Pe de alta parte, stirile vor veni cu o serie mare de reclame interactive, lucru care va fi binevenit sau pe care il vei ura. Prin integrarea reclamelor interactive, Yahoo spera sa isi creasca profitul si sa atraga mai multi utilizatori.

Vestea vine in momentul in care exista deja zvonuri ca Google va lansa un serviciu similar numit "Propeller" care va sosi pe iPad in curand, oferind o experienta adevarata HTML 5 alaturi de o serie de parteneri media.

Credeti ca acesta va fi sfarsitul succeului aplicatiei Flipboard?

Cele mai citite

Error: No articles to display