Noul smartphone BlackBerry Curve 9360 cu sistemul de operare BlackBerry 7

Orange si Research In Motion (RIM) lanseaza astazi in premiera in Romania noul smartphone BlackBerry® Curve™ 9360 prevazut cu sistemul de operare BlackBerry® 7. Noul model continua succesul liniei BlackBerry Curve, oferind o imbunatatire semnificativa a performantelor si o experienta de socializare mobila remarcabila.

BlackBerry Curve 9360 este subtire si elegant, cu un design ergonomic, tastatura QWERTY specifica si trackpad optic pentru navigare usoara. Noul Curve are inclus suportul pentru GPS si Wi-Fi®, dar si o camera foto de 5MP cu blit si functie de inregistrare video. Smartphone-ul este echipat cu noul sistem de operare BlackBerry 7 OS care ofera un browser mai bun si navigare pe internet mult mai rapida si mai usoara ca pana acum.

In acelasi timp, smartphone-ul BlackBerry Curve 9360 ofera cele mai bune experiente de comunicare si socializare datorita suitei impresionante de aplicatii preinstalate si noilor versiuni ale aplicatiilor consacrate: BBM™ (BlackBerry® Messenger), Social Feeds (2.0), Yahoo Messenger, Facebook sau Twitter.

BlackBerry Curve 9360 este disponibil la Orange incepand de la 99 euro (TVA inclus). Oferta este valabila impreuna cu un abonament nou Pantera 21 pe doi ani si optiunea BlackBerry de 12,5 euro (TVA inclus).

''Ne bucuram sa lansam astazi in premiera in Romania smartphone-ul BlackBerry Curve 9360. Suntem increzatori ca noul model se va bucura de un succes similar cu cel al versiunilor anterioare din aceasta gama, care au reprezentat cea mai mare parte a vanzarilor pentru acest brand, atat in randul clientilor business, cat si in randul clientilor persoane fizice.'' a declarat Razvan Sturza, Mobile Data Proposition Manager, Orange Romania.

In plus, pana la 31 decembrie 2011, clientii care au un smartphone BlackBerry isi pot descarca gratuit aplicatii in valoare de 100 dolari prin intermediul AppWorld.

 

Blackberry Curve 9360

Cele mai citite