HTC a vandut 13.2 milioane de smartphone-uri in trimestrul al treilea

HTC a vandut 13.2 milioane de smartphone-uri in ultimele trei luni, vanzarile fiind alimentate de HTC sensation si de introducerea tehnologiei Beats.

HTC a vandut un numar impresionant de smartphone-uri in cel de-al treilea trimestru din anul 2011, cu 93% mai mult decat in 2010, in aceeasi perioada, confirma producatorul taiwanez.

HTC SensationXE

Vanzarile mari au fost sustinute de telefonul puternic cu Android HTC Sensation si de lansarea primelor dispozitive cu nou achizitionata tehnologie audio Betas. Cifrele impresionante indica un profit net pentru companie de 18.68 miliarde de dolari.

"Oferta diversa de produse HTC, reteaua de distributie extinsa si recunoasterea brand-ului la nivel global au ajutat compania sa incaseze 135.82 miliarde de dolari in al treilea trimestru al anului 2011 din care a rezultat un profit de 18.68 miliarde de dolari" spune o declaratie oficiala HTC.

In ciuda vanzarilor record, HTC ramane rezervat cu privire la vanzarile din al patrulea trimestru, estimand vanzari de 12-13 milioane de telefoane, totusi o crestere de 40% fata de performantele de anul trecut.

Ai cumparat un telefon HTC in ultimele trei luni?

Cele mai citite