Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

iPhone 4S si iPad 2 vor primi aplicatia Gmail

Deja disponibila ca aplicatie pe internet, Google doreste sa o extinda pe sistemul de operare iOS pentru dispozitive Apple cu o aplicatie care va aduce toate functionalitatile pe care utilizatorii de Android le primesc standard.

Google va lansa o aplicatie Gmail dedicata pentru iPhone 4S si iPad 2, iar informatiile arata ca aplicatia se afla in etapele finale de aprobare de catre Apple.

Google Gmail

Unul dintre principalele avantaje de a avea o aplicatie dedicata in multitudinea de aplicatii de pe internet este o crestere semnificativa a integrarii cu caracteristicile hardware, permitand Push email, avand abilitatea de a marca cu stelute mesajele si prioritizarea mesajelor primite.

Avand in vedere ca Android este principalul sistem de operare Google, va fi interesant de vazut daca trateaza versiunea de iOS la acelasi nivel asa cum am vazut cu noua aplicatie Gmail pentru Ice Cream Sandwich. Aplicatia de email a fost complet integrata cu lista de contacte si cu conturile Google.

Cele mai citite

Error: No articles to display