Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos/includes/js/behaviour.js?v=6.1.0
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Primele detalii GTA V

Mult asteptatul trailer anuntat de Rockstar acum o saptamana a fost lansat, cu el aparand si primele detalii, sau mai degraba zvonuri referitoate la joc.

Astfel, analizand putin trailerul, ne vom da imediat seama ca, cel putin ca locatie ne intoarcem pe coasta de vest a Americii, plasamentul fiind asemenator cu cel din GTA San Andreas insa atmosfera ducand mai mult spre Vice City.

Protagonistul noului joc, care nu este aratat in trailer, sau cel putin nu ne putem da inca seama, pare a se muta aici pentru a duce o viata decenta cinstita alaturi de familie, insa ceva merge prost si de aici probabil si haosul pe care acesta il va dezlantui.

Tot in trailer vedem si cateva medii distincte, plaja cu modele in bikini, orasul aglomerat si zgomotos si un mediu montan, cu excursionisti ce par a se pregati de o drumetie. Daca in GTA IV am fost limitati la o jungla urbana cu aproape aceeasi tenta de culoare, se pare ca noul titlu ne ofera mai multe zone de explorat si posibilitatea de a schimba macar putin peisajul.

gta 5

Cele mai citite

Error: No articles to display