Asistentul personal Siri de pe Apple iPhone 4S iti spune povesti

Asistentul personal exclusiv Apple iPhone 4S Siri continua sa ne surprinda, cele mai recente informatii relatand ca este capabil sa spuna povesti, desi exista o anumita reticenta.

Siri, asistentul personal voce de pe cel mai recent smartphone Apple, iPhone 4S, este capabil sa spuna povesti. In ciuda faptului ca a fost subiectul unor defecte de securitate, Siri da raspunsul la mai multe intrebari anticipate. Cea mai recenta adaugare la aceasta lista este abilitatea sistemului de a spune o poveste, o naratiune continua.

iPhone 4S_Siri

"A fost o data ca niciodata, intr-o galaxie virtuala departe, departe, un agent tanar si foarte inteligent numit Siri," raspunsul sistemului "Intr-o zi frumoasa, cand aerul era roz si copacii erau rosii, prietena sa Eliza i-a spus: Siri tu esti atat de inteligent si de util incat ar trebui sa lucrezi pentru Apple ca asistent personal."

Povestea lui Siri se incheie ca in basme "Asa a facut. Si au trait fericiti pana la adanci batraneti."

Caracteristici iPhone 4S

Exclusiv la Apple iPhone 4S, Siri a devenit un instrument important pentru cel mai recent smartphone Apple care beneficiaza si de acelasi procesor dual-core ARM ca Apple iPad 2 si o noua camera de 8 megapixeli complet optimizata cu abilitati de inregistrare 1080p full HD.

Telefonul iPhone 4S ajunge in Romania la Orange si Vodafone pe 11 noiembrie.

Cele mai citite