Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

PlayStation Move schimba lumea jocurilor

PlayStation Move de la Sony va schimba jocurile datorita caracteristicilor 3D.

Seful departamentului de dezvoltare a jocurilor 3D de la Sony a oferit o incursiune interesanta in posibilitatile extra dimensionale ale sistemului de jocuri motion-controlled care se va lansa - PlayStation Move. Acesta va duce jocul la urmatorul nivel.

Va puteti imagina posibilitatea de a controla ceva in 3D in afara ecranului si privindu-l cum este controlat in 3D fara ecran TV.

Atunci cand Move se va lansa, va fi cu siguranta pregatit sa schimbe lumea jocurilor cu o bucurie extra dimensionala care este 3D. Hocking, care crede ca aceasta prima incursiune in miscarea 3D va face din Move un inovator in lumea jocurilor spune: "Ceea ce este fantastic pentru noi este faptul ca este prima data cand acest lucru este facut. Jocurile pe care deja le-am adaptat sunt foarte distractive si suntem abia la inceput."

"Dupa ce vom educa toate echipele noastre pentru a crea continut 3D si pentru a utiliza PlayStation Move in 3D, va puteti imagina ce vor incepe sa produca."

Cu kit-ul PlayStation Move de doar 60 de euro care se va lansa in septembrie, consola va fi considerabil mai ieftina decat motion controller-ul mai slab pentru Xbox 360, Microsoft Kinect.

 

playstation move

Cele mai citite

Error: No articles to display