Samsung organizeaza cea mai mare expozitie foto digitala din lume

Samsung Romania va organiza cea mai mare expozitie foto digitala din lume, un eveniment unic ce va avea loc in data de 23 noiembrie la Mall Baneasa. Campania ''Rise and shine'', dedicata evenimentului, a fost demarata pe data de 5 noiembrie si le ofera sansa celor care se inscriu in concurs sa castige una dintre cele 12 camere foto premium MV800 sau una dintre cele 10 camere foto PL 120.

Astfel, in perioada 5 – 20 noiembrie, pe website-ul oficial al campaniei www.samsungimages.ro, Samsung invita pasionatii de fotografie sa impartaseasca cele mai frumoase fotografii cu rasarituri de soare, oferindu-le astfel ocazia de a se inscrie in cursa pentru una dintre cele 10 camere foto Samsung PL 120.

Persoanele care doresc sa participe au la dispozitie doua optiuni de inscriere, fie prin crearea unui cont pe site, fie prin logarea prin intermediul contului personal de Facebook si completarea formularului de participare.

De asemenea, pe parcursul campaniei, vizitatorii stand-ului Samsung din mall vor putea face fotografii cu spider-ul special creat cu imaginea unui rasarit de soare si isi vor putea vizualiza fotografiile pe site alaturi de cele inscrise de participantii la concurs.

Totodata, la finalul inscrierilor, cele mai frumoase 12 rasarituri de soare, alese de un juriu specializat, vor fi afisate pe cele 12 plasme amplasate intr-o constructie gigantica sub forma unui album foto si vor fi premiate cu cate o camera foto performanta Samsung MV800.

Samsung MV800

Samsung MV800 pune bazele unei noi categorii unice ''MultiView'', care dispune de o tehnologie ce le permite utilizatorilor sa capteze imagini sau portrete impresionante din orice unghi. Camera se bazeaza pe succesul tehnologiei Samsung 2View si este primul model premium compact cu ecran tactil Wide Flip+out MultiView de 3.0''.

Samsung MultiView MV800 ofera o calitate premium a imaginilor de 16.1 megapixeli, impreuna cu un zoom optic al lentilei de 5x, pentru a capta fiecare detaliu in prim-plan, si lentila cu unghi larg de 26mm. De asemenea, Samsung MultiView MV800 are posibilitate de filmare HD, in timp ce reducerea zgomotului in functia Zoom (ZNR) ajusteaza si optimizeaza automat sunetul cand se inregistreaza in HD si elimina zumzetul produs de functia zoom.

Prin incorporarea acestei tehnologii intr-un dispozitiv subtire si elegant, Samsung MultiView MV800 este camera ideala pentru imagini de o calitate premium captate in miscare. Dispozitivul este disponibil in Romania si poate fi achizitionat la pretul de 1.099 RON.

Cele mai citite