Routerul Wireless N DIR-645 - pentru acasa

D-Link anunta lansarea routerului Wireless N pentru acasa, DIR-645 – primul dispozitiv pentru segmentul consumer, ce utilizeaza tehnologia eficienta SmartBeam. Avand sase antene interne multidirectionale, routerul de forma cilindrica extinde acoperirea Wi-Fi si asigura o conexiune la Internet stabila si puternica, chiar si in zonele in care anterior semnalul wireless era imposibil. Mai mult, tehnologia SmartBeam permite simultan o rata ridicata de transfer de date la distante mari, astfel ca pasionatii de jocuri, filme si noi tehnologii vor putea sa ruleze neintrerupt materiale video HD pe un PC sau pe o consola de jocuri, si in acelasi timp sa efectueze convorbiri telefonice prin Internet, sa joace jocuri online sau sa descarce fisiere mari. Puteti face aceste lucruri direct de pe un media player sau o consola cu ajutorul unui media server integrat compatibil DLNA.

Tehnologia SmartBeam™ elimina zonele fara acoperire

Cele sase antene multidirectionale ale DIR-645 sunt incorporate si se bazeaza pe tehnologia complexa SmartBeam™. Aceasta genereaza o unda radio directionala (beamforming) catre echipamentul care este conectat, cum ar fi notebook-ul sau PC-ul. In acelasi timp, intensitatea semnalului este constant monitorizata si, multumita tehnologiei SmartBeam™, acest router inteligent detecteaza in mod independent pozitia aproximativa a utilizatorilor.

In comparatie cu antenele standard, aceste antene inteligente permit o conexiune mult mai stabila si fara intreruperi, si, mai mult, prezinta o acoperire net superioara – chiar si in cladiri cu mai multe etaje, apartamente spatioase si imobile cu pereti din beton. Cu alte cuvinte, utilizatorii isi pot amplasa dispozitivele mai departe si pot avea totusi o conexiune puternica la Internet, fara a fi necesara existenta unui repetor.

D-Link DIR-645

Media serverul integrat, certificat DLNA, face ca distractia sa fie si mai mare: apeluri prin Internet, gaming online cu un timp foarte scurt de raspuns, streaming pentru material video HD sau primirea de fisiere foarte mari – toate acestea se fac acum foarte simplu, cu DIR-645. O alta caracteristica importanta a routerului de forma cilindrica este tehnologia SharePortTM Plus: dispositive USB, cum ar fi imprimantele si hard disk-urile pot fi rapid integrate in retea, permitand accesul tuturor utilizatorilor autorizati.Drept rezultat, este posibila securizarea datelor importante, fara a fi necesar un hardware suplimentar. Din aceste motive, DIR-645 este ideal pentru locuintele digitale si pentru utilizarea in home office-uri profesionale.

Viteza mare, cu si fara cabluri

Gratie Wireless N, utilizatorii de DIR-645 pot naviga cu viteze de pana la 300 Mbps. Insa si aceia care au retele cu fir vor fi avantajati, multumita porturilor LAN Gigabit, care garanteaza si aici cea mai mare viteza. Pe de alta parte, se realizeaza prioritizarea traficului retelei cu ajutorul caracteristicii QoS. Daca mai multe dispozitive importante sunt conectate la primul port, router-ul SmartBeam va oferi prioritate acestora. Configurarea setarilor QoS accepta dispozitive inteligente in mod automat.

Routerul performant DIR-645 prezinta caracteristici D-Link GreenTM, si protejeaza mediul. Are un programator orar Wi-Fi integrat care deconecteaza automat reteaua in timpul zilei, atunci cand nu este in uz. Consumul de energie este mult diminuat multumita sursei de alimentare Energy StarTM.

Conexiunea Wi-Fi ofera suport si pentru Wi-PnP. Iar un singur click va salva configuratia routerului pe un flash drive USB. Daca este apoi introdus intr-un PC sau notebook, reteaua Wi-Fi va putea fi setata automat prin simpla apasare a unui buton. Similar, prin atingerea butonului WPS, reteaua wireless este protejata impotriva accesului neautorizat prin criptare WPA/WPA 2. Zona de guest, care permite acces limitat la o retea separata, poate fi instalata pentru oaspetii autorizati.

Mai mult, routerul SmartBeam poarta logo-ul Gold IPv6 Ready, ceea ce denota ca DIR-645 nu doar suporta protocolul de Internet IPv6, ci este chiar compatibil cu echipamentele IPv6 produse de alti vendori.

Disponibilitate

Routerul SmartBeam DIR-645 este disponibil in Romania si poate fi comandat de la distribuitorii nostri: Asesoft Distribution, ElkoTech Romania, Lasting System si SCOP Computers.

Router-ul Wireless N pentru acasa DIR-645 cu Tehnologie SmartBeam™–

Caracteristici principale

 Noua Tehnologie SmartBeam™: unda radio directionala (beamforming) pentru acoperire wireless perfecta in intreaga locuinta digitala

 Wireless N: 802.11 n/g/b 300 Mbps Wireless LAN cu antena SmartBeam™

 Media server certificat DLNA (incorporat) cu functiune de streaming pentru muzica si materiale video

 Caracteristica QoS privind managementul prioritizat al latimii de banda, pentru VoIP sau video streaming

 Port USB 2.0 cu Tehnologie SharePort Plus: partajeaza utilizarea imprimantelor sau a dispozitivelor USB de stocare antre mai multi utilizatori

 Protocol Internet standard IPv6 ready

 Patru porturi Gigabit pentru viteza mare, prin cablu

 Management simplu al dispozitivelor, cu ajutorul Setup Assistant pentru Wi-Fi

 Tehnologie D-Link Green, cum ar fi Wi-Fi Scheduler

 Dimensiuni: 125.5 x 198 x 32 mm (WxHxD) si 341.5 g

Cele mai citite