Actualizarea Ice Cream Sandwich pe HTC Sensation confirmata

Sistemul de operare Google Ice Cream Sandwich va sosi pe HTC Sensation si alte sase telefoane mobile HTC la inceputul lui 2012.

Gigantul taiwanez al telefoanelor mobile HTC a anuntat oficial selectia de smartphone-uri care se vor alinia sa primeasca actualizarea Andoid Ice Cream urmand ca cea mai recenta versiune a sistemului de operare Google sa ruleze pe dispozitive "la inceputul lui 2012."

Facand anuntul pe pagina oficiala Facebook HTC a confirmat ca sapte telefoane din flota sa de telefoane mobile vor benefica de Android 4.0 in lunile urmatoare, cap de linie fiind HTC Sensation.

HTC-Sensation

"HTC stie ca fanii vor fi incantati sa puna mana pe cea mai recenta versiune de Google Android, Ice Cream Sandwich, asa ca anuntam primul val de telefoane mobile HTC care va primi upgrade-uri," anunta compania pe Facebook.

Actualizarile Android Ice Cream Sandwich pe HTC: Telefoane compatibile

Cel mai puternic telefon al companei, HTC Sensation este primul care va primi actualizarea Android Ice Cream Sandwich, urmandu-i dispozitivele cu tehnologia Audio Beats - Sensation XL si Sensation XE. Fanii 3D sunt asigurati ca nu vor fi lastai deoparte, HTC EVO 3D urmand sa primeasca cea mai recenta versiune a sistemului de operare.

Alte trei telefoane care sunt in prima runda pentru Ice Cream Sandwich sunt telefoanele exclusive din Statele Unite: HTC Rezound, HTC EVO Design 4G si HTC Amaze 4G.

Compania anunta ca pregateste si de alte actualizari Ice Cream Sandwich pe care le va anunta in curand.

Astepti actualizarea Android Ice Cream Sandwich pe telefonul tau HTC?

Cele mai citite