Iti dau reducere 1% la PC Garage

Mozilla Firefox 8 se lanseaza astazi?

Nu te lasa pacalit, cea mai recenta actualizare Mozila nu este un facelift care nu aduce nimic mai mult decat imbunatatiri minore. Mozilla Firefox 8 va fi disponibil pentru descarcare de astazi, se pare, si vine cu o serie de caracteristici de ultima ora care chiar daca nu sunt foarte evidente, sunt create pentru a va asigura ca FireFox este mai sigur ca niciodata.

Firefox Logo

Una dintre zonele cheie pe care Mozila le-a imbunatatit este securitatea la add-onuri create de catre terti care de acum vor trebui sa treaca de controalele de securitate inainte ca utilizatorul sa le poate descarca in calculator. Aceasta securitate imbunatatita se regaseste in toate zonele navigarii. Alaturi de securitate se gasesc modificari si la design pentru a simplifica utilizarea, una dintre acestea te lasa sa alegi ce tab-uri sa nu se incarce cand incepi sa nevighezi, imbunatatind timpul de pornire.

In cele din urma, una dintre principalele caracteristici cu care vine este integrarea Twitter in bara de cautare, daca pana acum puteai cauta in orice motor de cautare voiai, acum vei putea sa faci cautari si pe contul de Twitter.

Vei pune mana pe noul Firefox 8 sau esti mai degraba utilizator Chrome?

Cele mai citite

Error: No articles to display