Google reasigura producatorii ca nu va favoriza Motorola

Google a cautat sa linisteasca producatorii de telefoane mobile cu Android sustinand ca in ciuda achizitiei de catre Google a companiei Motorola, aceasta nu va primi tratament special.

Presedintele Google, Eric Schmidt, a anuntat ca gigantul cautarilor si compania din spatele platformei de succes Android nu va favoriza Motorola dupa recenta cumparare a Motorola Mobility.

Motorola RAZR_Back

Vorbind acum 2 zile intr-o vizita in Coreea de Sud ca parte a unui turneu in Asia, Schmidt a urmarit sa reasigure ceilalti producatori ca dupa recenta achizitie Motorola, Goole nu va oferi tratament preferential in termeni de dezvoltare Android companiei responsabile pentru RAZR si Defy+.

"In general, pentru toti partenerii nosti, le-am spus ca acordul Motorola se apropie si il vom rula independent, nu vom incalca deschiderea Android," a spus Schmidt. "Nu vom schimba modul in care desfasuram activitatea."

Avand in vedere ca jucatotorul cheie Samsung are sediul in Coreea de Sud si alti lideri producatori de dispozitive cu Android au sediul in Asia (HTC in Taiwan si Sony in Japonia), cuvintele lui Schmidt au fost vazute ca o asigurare pentru cei care imping sistemul de operare Android intr-un loc dominant pe piata de telefoane smartphone.

Care e cel mai bun telefon Android de pe piata in momentul acesta, Samsung Galaxy S II, HTC Sensation XE sau de curand lansatul Motorola RAZR?

Cele mai citite