iPhone 4S dezactiveaza sunetul cand apelezi

Se pare ca problemele apar una dupa alta la Apple si la noul sistem de operare iOS, dupa problemele initiale de securitate acum se pare ca exista si erori de sunet.

Unii utilizatori iPhone 4S au constatat ca atunci cand efectueaza un apel, telefonul dezactiveaza sunetul facand imposibil sa auda ce spune persoana pe care au apelat-o.

Apple iPhone_4S

In timp ce initial a fost considerata doar o problema minora, eroarea a ajuns in centrul atentiei pe forumurile de suport Apple cu mii de oameni care se implica in dezbatere pentru a incerca sa afle care anume este cauza problemei. Problema telefonului iPhone 4S care urmeaza sa ajunga poimaine, pe 11 noiembrie, in Romaia la Vodafone si Orange se pare ca se datoreaza sistemului de operare iOS5.

In prezent, nu exista nicio declaratie oficiala Apple si nicio rezolvare oficiala a problemei, oricum, daca utilizatorii isi dau seama ca au si ei aceasta problema atunci sfatul general a fost sa incerce deschida si apoi sa opreasca difuzourul si sa conecteze casti. Sunt doar modalitati de a tine problema sub control.

Aceasta este doar una dintre problemele majore care a afectat iPhone 4S de la lansarea de acum cateva saptamani, durata de viata scurta a bateriei fiind cea mai importanta problema cu care se confrunta utilizatorii.

Cele mai citite