Smartphone-urile vor monitoriza sanatatea utilizatorilor

Avand in vedere ca fanii gadget-urilor au devenit tot mai interesati de sanatatea lor, tehnologia se adapteaza cerintei utilizatorilor si transforma smartphone-urile in viitoare hub-uri de monitorizare a starii de sanatate.

Samrtphone-urile vor deveni hub-uri centralizate pentru sanatea utilizatorilor permitand acesora sa monitorizeze o serie de parametrii care pot fi utilizati pentru a imbunatatii calitatea vietii, sugereaza expertii din industrie.

Jawbone UP

Ben Rubin, co-fondatorul si vice-presedintele Zeo, o companie responsabila pentru producerea de sisteme inovative de monitorizare a somnului spune ca interesul pentru monitorizarea starii personale de sanatae a crescut, smartphone-urile urmand sa devina hub-uri pentru centralizarea datelor.

"Avand in vedere ca smartphone-urile au devenit centrul vietii digitale, acestea vor deveni si centrul sanatatii noastre," spune Rubin. "Pe termen lung exista posibilitatea sa integram senzori si software suficient de inteligent pentru a va putea spune cate ceva despre calitatea vietii dumneavoastra si despre cum o puteti imbunatati."

Cu aplicatii de monitorizare a starii de sanatate si aplicatii de succes in pentru monitorizare fitness precum adidas miCoach, fanii tehnologiei pot acum sa-si monitorizeze viata cu mai multe detalii decat pana acum.

"Smartphone-ul va deveni centrul de monitorizare al vietii si corpului tau in viitor. Va fi locul unde vei putea vedea datele, locul unde vei primi alerte precum: Este ora 4 dupa-amiaza, nu mai bea cofeina pentru ca iti va afecta somnul."

Ce aspecte ale vietii ai dori sa le monitorizezi pe smartphone-ul tau?

Cele mai citite