Antec lanseaza o serie noua de cooler-e - Kuhler

Noua linie de cooler-e de la Antec - Kuhler - cuprinde 3 membrii: Kuhler Box, Kuhler Shelf si Kuhler Flow, conceputi sa ofere utilizatorilor o varianta optima pentru orice procesor ar alege.

Kuhler Box este simetric si poate fi rotit 90, 180 sau 270 grade, in functie de directia aerului in carcasa. Vine echipat cu un ventilator de 120mm cu turatie variabila, pozitionat intre cele 2  radiatoare de aluminiu, capabil de a misca un volum maxim de aer de 68.2 CFM.  Cooler-ul are 8 conducte din cupru, prin care transfera caldura de la baza la radiatoare.

Kuhler Box

 Kuhler Shelf are radiatorul paralel cu baza, iar ventilatorul de 120mm, pozitionat deasupra, raceste simultan si componentele din jurul procesorului. Baza de cupru este legata de radiator prin 7 conducte din cupru.

  Kuhler Shelf

 Kuhler Flow este mezinul seriei. Cu un radiator vertical, aflat chiar deasupra bazei, Flow poate folosi curentul de aer produs de ventilatorul montat pe spatele carcasei. Poseda si un ventilator de 120mm propriu, cu turatie variabila. Dimensiunile de 122m x 157mm ale lui Flow il fac ideal pentru orice carcasa. Caldura este tranferata de la baza la radiator prin 7 conducte de cupru, iar ventilatorul este asezat pe garnituri de cauciuc, pentru eliminarea vibratiilor.

Kuhler Flow  

 

 

Cele mai citite