Samsung Galaxy S 2 roz lansat in Coreea de Sud

Daca esti incantat de caracteristicile si interfata telefonului Samsung Galaxy S 2, dar nu-ti plac culorile negru si alb s-ar putea sa ai noroc deoarece Samsung a lansat o editie roz a telefonului cu Android 2.3 Gingerbread.

Lansarea din Coreea de Sud - locul unde se afla compania mama - vine dupa ce editia neagra a fost lansata la Mobile World Congress in Februarie. Versiunea alba a telefonului Samsung Galaxy S2 a sosit in Romania in aceasta toamna.

Samsung GalaxySIIPink

Caracteristici Samsung Galaxy S 2

Un lider actual pe piata Android, Samsung Galaxy S 2 este incarcat de putere cu un procesor dual-core de 1.2 GHz, 1GB de RAM si camera de 8 megapixeli montata in partea din spate cu abilitati de inregistrare 1080p full HD.

Avand un afisaj impresionant Super AMOLED de 4.3 inch, Galaxy S 2 beneficiaza de caracteristici premium cu o forma minimalista, avand o grosime de doar 8.49mm si spatiu de stocare de 32GB precum si o camera de 2 megapixeli in partea din fata.

Lansare Samsung Galaxy S 2 roz

Chiar daca nu a fost anuntata data oficiala de lansare in Romania, asteptam ca viitorul telefon sa ajunga in magazine in viitorul apropiat, poate chiar inainte de Craciun.

Ce parere ai de versiunea roz a telefonului Samsung Galaxy S 2? Ce alte culori ai prefera sa imbrace telefonul?

Cele mai citite