Canon Legria HF M32 cu 64GB memorie

Canon are un nou membru in familia Legria HF, respectiv Legria HF M32. Pe langa calitatile Full HD, noua camera extinde capacitatea memoriei folosind carduri SDXC, precum si o memorie flash interna de 64GB. Folosind modul LP (Long play), se pot inregistra pana la 24 ore de film.

LEGRIA HF M32 dispune de un senzor Full HD CMOS de 3.3 MP, zoom optic 18x, lentile video Canon HD si tehnologia de procesare DIGIC DV III. Tehnologia Advanced Face Detection identifica pana la 35 de fete intr-un cadru, garantand focalizarea corecta a subiectilor.

LEGRIA HF M32 detine un ecran LCD de 2.7inch bazat pe tehnologia Touch-screen, ce ofera un control rapid si facil la functiile camerei. Configurarea camerei se face fara efort, optiunile Touch Focus, Touch Exposure si Touch Tracking oferind posibilitatea de a schimba focalizarea, selecta nivelul de expunere si de a urmari miscarile subiectului printr-o simpla atingere a ecranului.

Pe langa memoria flash integrata de 64GB, camera dispune de un slot pentru cardurile de memorie – compatibil cu standardele SDHC si SDXC. Cu o capacitate maxima de 2TB, cardurile SDXC ofera o stocare ce extinde timpul de inregistrare a continutului video full HD cu cateva ore. Optiunea Relay Recording completeaza modul de inregistrare Dual Flash prin comutarea automata a inregistrarii catre memoria cardului, atunci cand memoria interna este plina.

Canon LEGRIA HF M32

Cele mai citite