Asus a lansat seria de ultrabook-uri Zenbook, prin modelele UX21 si UX31

Ultrabook-ul ASUS ZENBOOK™ a fost prezentat public in cadrul evenimentului organizat vineri, 11 noiembrie, la Hotel Intercontinental. ASUS impreuna cu Intel au dezvaluit cele doua modele ZENBOOK™ UX21 si UX31, echipate cu procesoare Intel® Core™ i5 si i7, din cea de-a doua generatie. Cu o grosime de la 3 la 9 mm, acestea sunt cele mai subtiri portabile de pe piata si au exteriorul acoperit integral cu aluminiu.

Mix de eleganta si putere de calcul, noul laptop inaugureaza ERA ULTRA, ZENBOOK™ fiind echilibrul perfect al elegantei si puterii intr-un Ultrabook. La evenimentul de lansare au participat alaturi de jurnalisti si primii utilizatori de ZENBOOK™ UX21/UX31 din Romania, reprezentand grupuri de potentiali utilizatori: Andi Moisescu - realizator TV, Ana Wagner - artist plastic, Florin Ştiolica - avocat si Ruxandra Boga - studenta.

Arta se imbina perfect cu tehnologia in cazul ASUS ZENBOOK™. Panourile argintii exterioare afiseaza un design cu cercuri concentrice care reflecta razele de lumina, incantand simturile. Cu o grosime de doar 3mm in partea din fata si 9mm in partea din spate, liniile exterioare ale ZENBOOK™ sunt netede, facandu-l cel mai subtire ultrabook de pe piata si o alegere perfecta pentru utilizatorii aflati in miscare sau intr-o sala de clasa.

Asus ZenBook

''Prin ZENBOOK, ASUS ofera cel mai elegant si puternic Ultrabook de pe piata. Se adreseaza persoanelor dinamice care vor autonomie energetica si un raspuns rapid. Atunci cand vor redeschide ecranul intr-un interval de 2 saptamani, ZENBOOK reia programele din standby in doar 2 secunde. In plus, este ultra-usor, ultra-subtire si ultra-puternic'', a declarat Ciprian Donciu, Business Development Manager ASUS Romania.

Performanta de neegalat

ZENBOOK™ dispune de functia instant-on care porneste sistemul aflat in asteptare in numai 2 secunde* si ofera un timp incredibil de standby de pana la 2 saptamani, ceea ce inseamna de patru ori mai mult comparativ cu standardul industriei. Desi este svelt si elegant, ZENBOOK™ inglobeaza o lista intransigenta si impresionanta de cuceriri tehnologice. Acesta utilizeaza cel mai recent procesor Intel® Core™ din a doua generatie (optimizat pentru laptop-uri), SATA Revision 3.0, stocare SSD, Bluetooth™ V4.0 si USB 3.0. ASUS a adaugat, de asemenea, tehnologia USB Charger+ care foloseste puterea portului USB 3.0 pentru reincarcarea dispozitivelor portabile intr-o fractiune de timp din perioada necesara in mod normal.

Asus ZenBook

Pentru a adapta toate aceste tehnologii, inginerii ASUS au conceput un sistem de racire personalizat utilizand canale in forma de V, cu o arhitectura unica cu lamele de cupru, pentru a imbunatati fluxul de aer si racirea. Cand autonomia bateriei scade sub 5 procente, ZENBOOK™ va salva in mod automat fisierele in lucru pentru a preveni pierderea de date.

Incredibil de prietenos cu mediul inconjurator

ZENBOOK™ confera utilizatorilor o liniste sufleteasca, folosind mai putina energie electrica. Acesta utilizeaza tehnologia patentata ASUS Super Hybrid Engine II care conserva in mod inteligent energia si ii permite lui ZENBOOK™ sa ofere o autonomie cu 25% mai ridicata* comparativ cu alte ultrabook-uri.

Recunoscand ca un ultrabook nu este doar un instrument de lucru, ci si un dispozitiv pentru divertisment, fiecare ZENBOOK™ este echipat cu tehnologia ASUS SonicMaster, o fuziune optimizata de hardware si software, dezvoltata de echipa ASUS Golden Ear si Bang & Olufsen ICEpower®. SonicMaster ofera un spectru audio larg care poate umple o camera cu muzica jazz sau cu sunetul unui torent montan.

''Ultrabook-ul inaugureaza o transformare fundamentala a calculatorului personal'', a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel Romania. ''La scurt timp dupa ce Intel a stabilit aceasta noua categorie de dispozitive mobile pe piata, ASUS ofera consumatorilor romani un concept uimitor de usor, cu performanta vizibil inteligenta a celei de a doua generatii de procesoare Intel® Core™ i5 si i7. Acesta dispune de securitate, capacitate de reactie rapida si alte caracteristici unice, pentru a oferi cea mai completa si satisfacatoare experienta.''

Intreaga serie ASUS ZENBOOK™ va fi disponibila utilizatorilor din Romania incepand de saptamana urmatoare. Preturile pornesc de la 4300 lei (TVA inclus) – modelul UX21E.

 

Specificatiile modelelor ASUS ZENBOOK™

Model

UX21E-DH52

UX21E-DH71

UX31E-DH52

UX31E-DH53

UX31E-DH72

Procesor

Intel Core i5-2467M

Intel Core i7-2677M

Intel Core i5-2557M

Intel Core i7-2677M

Sistem de operare

Windows® 7 Home Premium - 64biti

Ecran

11.6 ‘‘ HD (1366*768)

13.3’‘ HD+ (1600*900)

Memorie

4GB DDR3

Stocare

SATA Revision 3.0 128GB SSD

SATA Revision 3.0 256GB

Comunicatii fara fir

WLAN 802.11 b/g/n, Bluetooth™ V4.0

Autonomie baterie

35W (5+ ore) In asteptare: o saptamana

50W (7+ ore) In asteptare: doua saptamani

Camera

Digital 0.3M Pixeli

Audio

Bang and Olfusen ICEpower® si ASUS SonicMasterTechnology HD Audio

Difuzoare

Difuzoare stereo proiectate cu tehnologie Bang and Olfusen ICEpower®

Interfata

1x USB2.0, 1x USB3.0, 1x audio/mic
1x microHDMI, 1xminiVGA

1x USB2.0, 1x USB3.0, 1x audio mic combo
1x microHDMI, 1xminiVGA, 1x SD Card Reader

Dimensiuni/ Greutate

0.11’‘ in partea din fata, 0.35’‘ in partea din spate
11.7’‘ x 7.7’‘ x 0.11-0.67’‘
(2.43lb, 1.1Kg)

0.11’‘ in partea din fata, 0.35’‘ in partea din spate
12.8’‘ x 8.8’‘ x 0.11’‘-0.67’‘
(2.86lb, 1.29Kg)

Accesorii

ASUS Collection Sleeve

Cele mai citite