Carcasa Bitfenix Raider - prima din lume cu 4 porturi USB 3.0

Bitfenix a lansat o noua carcasa mid-tower, numita Raider. Prima caracteristica deosebita este ca vine cu 3 ventilatoare Bitfenix Spectre, pentru o racire eficienta a interiorului. O premiera mondiala este faptul ca ofera 4 porturi USB 3.0 pe partea frontala.

Precum razboinicul dupa care a fost denumita, Raider este neobosita in a-si atinge scopul. Totul incepe cu design-ul deosebit, care nu numai ca promoveaza un flux excelent de aer interior, dar beneficiaza de filozofia de constructie Bitfenix si de stilul modern al semnaturii Bitfenix SofTouch Surface Treatment. Cele 4 porturi USB 3.0 prezente ofera o excelenta extensie de conectare la viteze superioare. 

Bitfenix Raider

Pentru a mentine componentele la o temperatura joasa, Raider are montate 3 ventilatoare Bitfenix Spectre, de 120mm diametru, care ofera un flux de aer excelent , cu o silentiozitate pe masura. Pentru o racire suplimentara aveti la dispozitie un total de 5 locatii pentru ventilatoare, dintre care 2 pot sustine ventilatoare de 200mm diametru. In plus este livrat un controller de turatie, cu care puteti administra 5 ventilatoare. Toate orificiile de ventilatie sunt acoperite cu site anti-praf.

Bitfenix Raider controller

La interior, Raider ofera 4 sertare de 5.25'', 6 de 3.5'' si 7 de 2.5''. Hard-urile vor fi instalate in sertare speciale, iar locasul pentru acestea nu impiedica placile video lungi.

Bitfenix Raider interior

Pentru usurinta montarii/demontarii cooler-elor, carcasa este prevazuta cu o fanta larga, in spatele placii de baza. Cablurile interioare pot fi organizate usor prin fantele concepute in acest sens, captusite cu cauciuc pentru protectie. In plus, locasul pentru sursa este prevazut cu picioruse anti-vibratie.

Bitfenix a construit Raider respectand un standard inalt de calitate, pentru a oferi utilizatorilor o experienta unica.

Bitfenix Raider spate

Raider va fi disponibila in magazine incepand cu luna decembrie 201 la un pret aproximtavi de 79EURO.

 

 

Cele mai citite