Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Logitech Gaming Mouse G300

Logitech aduce in Romania Gaming Mouse G300, un mouse ce le ofera gamerilor de PC avantaje clare asupra competitorilor: noua butoane de control programabile ce integreaza comenzile de pe tastatura pe butoanele de pe mouse.

Logitech Gaming Mouse G300 poate stoca datele a trei jocuri sau profiluri de jucator pe memoria interna a mouse-ului, astfel incat utilizatorii sa-l foloseasca fara software si, mai mult, sa-l transfere intre calculatoare fara sa-l reconfigurezi de fiecare data. Fiecarui profil i se atribuie una din cele sapte culori de iluminare, astfel incat profilul utilizat poate fi recunoscut cu usurinta. Forma ambidextra a mouse-ului este la fel de confortabila indiferent de mana pe care gamer-ul o foloseste.

Logitech Gaming Mouse G300

''Logitech Gaming Mouse G300 este mouse-ul perfect cu care gamerii pot incepe experimentarea jocurilor pe PC'', a precizat Camelia Barbalata, country manager pentru Romania, Bulgaria si Moldova in cadrul Logitech. ''Acestia au la indemana mai multe taste programabile, precizie mai buna pentru tintirea inamicilor si un design compact cu care sa se simta confortabil de-alungul orelor nesfarsite de joc.''

Logitech Gaming Mouse G300 butoane

Senzorul optic de 2500 DPI al mouse-uli G300 recepteaza miscarile lente sau rapide pe o varietate de suprafete, asa incat gamer-ul va beneficia de acuratete la fiecare miscare graduala a mainii. In plus, software-ul optional drag-and-drop face ca Logitech® Gaming Mouse G300 sa fie usor de instalat. Software-ul este compatibil cu tastaturile si castile din seria G, putand crea macro-uri care pot fi impartasite intre dispozitivele din seria G.

Logitech Gaming Mouse G300 este disponibil in Romania la un pret recomandat de 169 Lei.

Cele mai citite

Error: No articles to display