Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Adobe aduce aplicatiile Touch pe tabletele Android

In octombrie, Adobe a lansat familia de aplicatii Touch - o colectie de sase instrumente pentru creatii tactile pe tablete. Astazi, aplicatiile sunt disponibile la Android Market pentru tabletele ce beneficiaza de versiunea Android 3.1 sau peste. Cele sase includ Photoshop Touch, Collage si Proto alaturi de alte produse Adobe, fiecare avand un pret de 9,99$. Aceste aplicatii vor juca un rol important in initiativa viitoare Creative cloud de la Adobe care va permite utilizatorilor sa partajeze, vizualizeze si transfere fisiere pe multiple dispozitive.

android-photoshop

Aceasta nu se va lansa in prima jumatate a anului viitor, iar suita completa de aplicatii Touch pentru iOS se va lansa la inceputul anului 2012 (Adobe Ideas este sigurul membru disponibil acum pe iTunes). Utilizatorii de tablete Android pot beneficia de toate aplicatiile Touch acum, Adobe spunand ca au nevoie de ecrane de cel putin 8.9 inch, 1280x800.

Cele mai citite

Error: No articles to display