Samsung Galaxy Note a venit in Romania

Samsung a lansat in Romania Galaxy Note, un nou membru al familiei de smartphone-uri Galaxy prevazut cu cel mai mare display HD Super AMOLED de pe piata si o interfata avansata S Pen. Samsung, partener oficial al evenimentului Internetics 2011, a prezentat Galaxy Note in cadrul Internetics Hot Spot, o dezbatere informala pe tema importantei aplicatiilor mobile si construirea imaginii personale in online.

GALAXY Note reprezinta o noua categorie de produse, creata in urma intelegerii profunde a nevoilor consumatorului, combinand beneficiile unei tablete cu portabilitatea unui smartphone.

''In urma studiilor de piata realizate, Samsung a lansat pe piata Galaxy Note, care combina beneficiile diferitor dispozitive, aducand o experienta de utilizare completa'', a spus Sorin Manea, Division Manager Samsung Electronics.

Display-ul HD Super AMOLED de 5.3'' este cel mai mare ecran incorporat pe un smartphone, oferind o experienta vizuala superioara, asigurand in acelasi timp o portabilitate si functionalitate sporita pentru utilizatorii cu un stil de viata activ. In plus, S Pen-ul, alaturi de ecranul full touch al dispozitivului, creeaza o experienta de utilizare cu adevarat unica, putand fi folosit pentru schite precise sau desene, in timp ce recunoasterea superioara a scrisului de mana permite capturarea libera a ideilor. Totodata, procesorul dual-core de 1,4 GHz si sistemul de operare Android 2.3 (Gingerbread), asigura o viteza deosebita la utilizare.

Samsung Galaxy Note

In cadrul HotSpot, plecand de la popularitatea in continua crestere a segmentului de smartdevice-uri, reprezentantii Samsung au discutat despre importanta sistemelor de operare pentru mobile si, mai ales, despre modul in care aplicatiile mobile reprezinta adevarate instrumente media pe care companiile le pot folosi in comunicarea directa cu consumatorii.

''Anul trecut existau 50.000 de utilizatori de Android in Romania, iar anul acesta, cifra s-a ridicat la un numar uimitor de peste 500.000. Mai mult,tinand cont de faptul ca in Romania sunt, la ora actuala, peste 2 milioane de utilizatori de smartphone-uri si ca oamenii petrec aproximativ jumatate de ora pe zi folosind aplicatiile de pe smartphone-ul personal, e usor de inteles ce potential urias au aplicatiile pentru business-urile companiilor din Romania si comunicarea cu publicurile lor'', a declarat Sorin Manea.

Samsung Electronics se implica activ in furnizarea de continut pentru utilizatori si sustine, atat la nivel international, cat si la nivel local, dezvoltatorii de aplicatii mobile pentru platformele bada si Android. In aceasta perioada, Samsung sprijina dezvoltatorii cu idei inovatoare prin competitia bada Local Cup1, dandu-le sansa dezvoltatorilor locali de aplicatii mobile sa castige premii in valoare totala de 34.000 de euro.

Cele mai citite