Monitorul Philips Moda primeste distinctia pentru design

Noua gamă de monitoare Philips Moda se numără printre câștigătorii iF Design pentru anul 2012. Recunoscute ca promotoare al design-ului de calitate, premiile iF premiază cele mai mari realizări în design. Philips a lansat cele două monitoare Moda în această vară.

Dispunând de un corp ultra-subțire și un picior stabil din aluminiu, cele două monitoare Philips Moda de 21,5 inch și 24 inch sunt o dovadă a performanțelor de design atinse, susținute de sloganul ''Design și performanță aduse la nivel de artă''. Promisiunea Philips concentrată în doar două cuvinte, ''sense and simplicity'' a fost respectată cu strictețe. Mai mult, cele două finisaje în două culori sunt o adevărată atracție pentru orice birou sau living. Conectivitatea largă cu două porturi HDMI, timp de răspuns de doar 2 milisecunde, o funcție inovativă precum SmartTxt și SmartKolor pentru experiențe de vizualizare îmbunătățite fac din modelele Moda o platformă ideală pentru experimentarea celor mai bune programe de divertisment.

Un juriu alcătuit din personalități de renume internațional, 44 de experți în design s-a angajat în a selecta produsele câștigătoare. Din cele 4,322 de înscrieri din partea a 1605 participanți din 48 de țări, juriul iF a ales 1218 produse, cele mai frumoase din 2012.

 

Philips 248C3LHSB

Cele mai citite