Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Monitorul Philips Moda primeste distinctia pentru design

Noua gamă de monitoare Philips Moda se numără printre câștigătorii iF Design pentru anul 2012. Recunoscute ca promotoare al design-ului de calitate, premiile iF premiază cele mai mari realizări în design. Philips a lansat cele două monitoare Moda în această vară.

Dispunând de un corp ultra-subțire și un picior stabil din aluminiu, cele două monitoare Philips Moda de 21,5 inch și 24 inch sunt o dovadă a performanțelor de design atinse, susținute de sloganul ''Design și performanță aduse la nivel de artă''. Promisiunea Philips concentrată în doar două cuvinte, ''sense and simplicity'' a fost respectată cu strictețe. Mai mult, cele două finisaje în două culori sunt o adevărată atracție pentru orice birou sau living. Conectivitatea largă cu două porturi HDMI, timp de răspuns de doar 2 milisecunde, o funcție inovativă precum SmartTxt și SmartKolor pentru experiențe de vizualizare îmbunătățite fac din modelele Moda o platformă ideală pentru experimentarea celor mai bune programe de divertisment.

Un juriu alcătuit din personalități de renume internațional, 44 de experți în design s-a angajat în a selecta produsele câștigătoare. Din cele 4,322 de înscrieri din partea a 1605 participanți din 48 de țări, juriul iF a ales 1218 produse, cele mai frumoase din 2012.

 

Philips 248C3LHSB

Cele mai citite

Error: No articles to display