Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos/includes/js/behaviour.js?v=6.1.0
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Skype adauga video conferinte pe Facebook

Utilizatorii Facebook au acum acces la apeluri video Skype din confortul conturilor de Facebook, totul multumita unei actualizari Skype.

Pentru a putea utiliza caracteristica de apeluri video dintr-un cont Facebook, utilizatorii trebuie intai sa conecteze cele doua conturi. Acest lucru este simplu de facut in cea mai recenta versiune a aplicatiei Skype pentru sistem desktop care poate fi descarcata gratuit de pe siteul Skype.

facebook-skype-logo

Pentru a incepe discutia, utilizatorii dau click pe tab-ul "view" si apoi selecteaa prietenii de pe Facebook. De aici dublu click pe numele unui prieten si iti va aparea casuta de chat text standard, apoi click pe "Call" si poti efectua un apel video catre acea persoana care primeste apelul pe Facebook. Simplu!

Adaugarea apelurilor video Skype pe Facebook este un alt pas nascut din parteneriatul celor doua servicii care a inceput cu adaugarea de catre Skype a prietenilor de pe Facebook in lista de contacte online pe clientul Skype pentru desktop.

Tot nu ai inteles cum functioneaza? Urmareste videoclipul de mai jos:

Cele mai citite

Error: No articles to display