D-Link lanseaza seria de switch-uri DGS-1500 SmartPro

D-Link anunta noua familie de switch-uri SmartPro. Seria DGS-1500 se adreseaza segmentului companiilor mijlocii si, multumita gamei largi de caracteristici, se pozitioneaza intre switch-urile smart si cele cu management. Cele trei modele noi, DGS-1500-20 cu 20 porturi, DGS-1500-28, echipat cu 28 porturi, si switch-ul SmartPro DGS-1500-52, cu 52 porturi se remarca prin performanta ridicata si eficienta energetica.

Bogdan Mihalcea, Country Sales Manager D-Link Romania, declara ca ''Toate dispozitivele SmartPro inglobeaza tehnologiile avansate D-Link Green 3.0 si, in plus, au fost adaugate si caracteristici de static routing. Capabilitati intuitive de administrare precum Single IP Management (Virtual Stacking) simplifica partea de configurare si asigura un nivel ridicat de scalabilitate, iar D-Link Safeguard Engine si Access Control List (ACL) contribuie la securizarea retelei. Gama DGS-1500 SmartPro este adresata in special companiilor mici si mijlocii care doresc sa construiasca o infrastructura de retea sigura si eficienta din punct de vedere energetic, la un pret accesibil''.

Gama DGS-1500 SmartPro – Caracteristici de baza

 Adminsitrate simplificata, cum ar fi D-Link Single IP Management (Virtual Stacking) si static routing;

 Caracteristici de securitate D-Link Safeguard Engine, protectia accesului in retea (max. 256 MAC adrese statice), ARP spoofing protection si Access Control List;

 Prioritizare QoS (Quality of Service) compatibil 802.1p (cu 4 cozi per port);

 Caracteristici de eficienta energetica: Link-down (standby pentru porturi), tehnologia fara ventilatoare (DGS-1500-20 si DGS-1500-28) sau inteligent Smart Fan (DGS-1500-52), compatibile with IEEE 802.3az EEE (Energy Efficient Ethernet);

 Caracteristici standard Layer2 cum ar fi Flow Control, IGMP Snooping, Rapid Spanning Tree, Link Aggregation si Loopback Detection.

Structuri simplificate de administrare

Noile switch-uri SmartPro de la D-Link targeteaza in special firmele mici si mijlocii. De exemplu, gama de switch-uri Layer2 DGS-1500 SmartPro constituie solutia ideala pentru mediile de productie. Caracteristici convenabile, cum ar fi D-Link Single IP Management, administreaza cu usurinta nevoile tot mai crescute de configurare. Single IP Management (Virtual Stacking) incorporat creeaza o retea adaptabila si ofera optiuni inteligente de optimizare in cadrul structurii de administrare: maximum 32 dispozitive pot fi configurate si administrate la o singura adresa IP. In acest mod, toate cele trei modele SmartPro simplifica administrarea flexibila a fiecarei structuri de retea. Nu sunt neaparat necesare resurse IT pentru monitorizarea sistemului, si, in comparatie cu switch-urile cu management clasice, configurarea este mult mai simpla.

D-Link DGS-1500-52

 

Verificarea securitatii retelei: D-Link Safeguard Engine

Safeguard Engine de la D-Link este integrat si confera performanta continua a switch-urilor SmartPro. De pilda, daca un virus sau program malitios determina trafic marit, mecanismul eficient de securitate previne supraincarcarea retelei. Switch-ul DGS-1500 izoleaza automat portul blocat si il inchide.

Traficul de date in continua crestere sau broadcast storms nu au nicio sansa cu dispozitivele SmartPro cu ajutorul acestei caracteristici de securitate si, mai mult, Access Control List (ACL), controlul de acces port-based/MAC-based, sau ARP Spoofing confer familiei SmartPro protectie crescuta. Multumita securizarii atribuirii de drepturi de acces via ACL, accesul unui anumit utilizator la datele importante sau caracteristici poate fi realizat cu ajutorul oricarui switch DGS-1500. Este mult mai usor de administrat infrastructura de retea. Functia de ARP Spoofing Protection monitorizeaza subnetul retelei (Address Resolution Protocol), respinge pericolele interne si securizeaza reteaua LAN si datele critice ale companiei.

Managementul latimii de banda pentru service VoIP ideal

Echipat cu multiple posibilitati de configurare, switch-urile din seria DGS-1500 SmartPro suporta prioritizarea 802.1p si astfel garanteaza performanta ridicata a retelei. Caracteristicile Automatic VLAN cum ar fi auto-voice LAN prioritizeaza fluxul de date intr-un singur pas, iar aceasta face posibila transmiterea simultana a aplicatiilor Voice- sau Video-over-IP in conditii de calitate optima a sunetului si imaginii.

Mediile de retea 'Green': Switch-uri ce protejeaza mediul inconjurator

Toate modelele din seria SmartPro sunt prevazute cu cea mai recenta tehnologie D-Link Green si functioneaza conform standardului Energy Efficient Ethernet (IEEE 802.3az EEE). Switch-urile SmartPro fara management optimizeaza operatiunile si protejeaza resursele de mediu. Carateristici de eficienta energetica – diagnoza cablurilor, dimensionarea lungimii cablurilor si inspectarea automata a link-urilor – a fost integrata in toate noile modele DGS-1500. Switch-urile SmartPro reduc consumul de electricitate de exemplu prin trecerea porturilor inactive (fara transfer de date) in mod standby. Mai mult, modelele cu 20- si 28-porturi din familia SmartPro sunt fara ventilator si emit mai putina caldura, fiind astfel foarte potrivite pentru activitatea din birouri. Switch-urile DGS-1500-52 prezinta ventilatoare inteligente. Imediat ce temperatura scade sub valoarea specificata, viteza ventilatorului scade automat.

Disponibilitate

Switch-urile SmartPro DGS-1500-20 (cu 20 porturi), DGS-1500-28 (cu 28 porturi) si DGS-1500-52 (cu 52 porturi) sunt deja disponibile in Romania. Echipamentele pot fi comandate de la distribuitorii nostri: Asesoft Distribution, ElkoTech Romania, Lasting System si SCOP Computers.

Cele mai citite