BenQ lanseaza in Romania monitorul LED pentru gaming - XL2420T

BenQ lanseaza pe piata romaneasca monitorul XL2420T, monitorul de gaming dedicat pasionatilor de shootere. Creat in colaborare cu faimosii jucatori de Counter Strike Tommy ''Potti'' Ingemarsson, Emil ''HeatoN'' Christensen, Abdisamad ''SpawN'' Mohamed, Michael ''ahl'' Korduner si Christer ''fisker'' Eriksson, monitorul LED BenQ XL2420T asigura performante deosebite si uimeste jucatorii de FPS prin usurinta de utilizare si caracteristici de top, dovedind utilizatorului ca detaliile speciale imbunatatesc experienta de gaming. Un argument in acest sens este designul noului monitor, prevazut cu picior reglabil, maner de transport, dar si suport pentru agatat castile.

Functia Black eQualizer, disponibil pentru noul monitor, evidentiaza detalii importante ale imaginii prin sporirea vizibilitatii in zonele intunecate, astfel ca sunt mai usor de identificat inamicii care se ascund in umbra. Datorita acestei caracteristici, jucatorul poate sa ajusteze luminozitatea ecranului evitand supra-expunerea cu niveluri de alb, avand astfel posibilitatea sa evidentieze detalii foarte importante ale luptelor pentru a obtine imagini mai profunde si un confort sporit in timpul jocului.

Modul de redare FPS (First Person Shooter), creat special pentru jocurile de acest gen, ofera nivelul optim de luminozitate, contrast si balanta a culorilor, astfel incat utilizatorul sa beneficieze de un avantaj considerabil in fata adversarilor prin intermediul imaginilor mai detaliate.

''Pe piata monitoarelor, segmentul de gaming are un potential important de crestere. Utilizatorii pasionati investesc pentru a beneficia de cele mai noi tehnologii care le imbunatatesc performantele in timpul jocului. Iar pentru a intelege si respecta intocmai nevoile acestui gen de utilizatori, BenQ colaboreaza cu cei care au cele mai bune rezultate si cele mai exigente cerinte in acest domeniu'', a spus Dragos Salamac, Team Leader BenQ pentru Romania.

Noul monitor are o rata de refresh de 120Hz, fiind astfel evitate intarzierile de imagine. Tehnologia super rapida de procesare a imaginilor permite monitorului BenQ XL2420T sa aduca pasionatilor de jocuri un plus de actiune si realism.

BenQ LED XL2420T

 

Timpul de raspuns de 2 ms completeaza experienta de gaming, oferind un plus de actiune si o tranzitie lina intre imagini, fara efectul fantoma creat pe monitoarele cu un timp de raspuns mai ridicat.

Noul BenQ XL2420T este certificat NVIDIA® 3D Vision™ 2, cu noua tehnologie NVIDIA 3D LightBoost™, pentru gaming si entertainment de exceptie, fara a pierde realismul total.

Interfata intuitiva si controllerul ajuta utilizatorul sa ajusteze cu usurinta setarile si modurile de utilizare. Astfel, utilizatorii au posibilitatea sa schimbe setarile de afisare cu ajutorul controllerului S Switch, care permite setarea a trei moduri diferite de display. Cu ajutorul unui buton de scroll, se navigheaza cu usurinta prin setarile modului de display, astfel ca fiecare jucator isi poate ajusta foarte rapid setarile in functie de preferinte, chiar daca decide sa faca aceste ajustari in timpul jocului. De asemenea, jucatorul poate schimba instantneu dimensiunea ecranului redat, de la 17'' (5:4), 19'' (5:4), 19''W (16:9), 21.5''W (16:9), 22''W (16:10), 23''W (16:9) la 24''W (16:9). Cu functia SmartScaling, fiecare jucator poate scala manual dimensiunea ecranului, pentru o mai buna vizualizare.

Noul monitor BenQ XL2420T este disponibil pe piata locala la un pret de 1.799 lei la evoMAG.ro si va intra curand si in portofoliile celorlalti parteneri.

Cele mai citite