Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Revista Playboy cenzurata pentru Apple iPad

Ia stai un pic. Inca mai vreti sa dati 4 euro pe asta?

Seful Playboy Hugh Hefner a fost de acord ca cea mai faimoasa revista din lume sa fie cenzurata pentru a-si pastra locul sau in App Store.

Legendara "arta pamflet" costa in prezent 4 euro in magazinul App Store, dar in scopul de a adera la pozitia stricta Apple anti-obscenitate, pozele cu fete care nu poarta nimic pe ele vor fi inlocuite de poze "cu gust".

Asta este ca si cum ati cumpara o revista Techzone fara niciun gadget si fara teste ale produselor, doar cu drepturile chinezilor si interviuri cu Tom Cruise.

Modificarea adusa revistei Playboy este numita cenzura globala Steve Jobs si este cea mai recenta miscare pentu a lupta impotriva unei lumi "pline de pornografie", ceva de care ar trebui sa fim toti multumiti.  Chiar si atunci cand Kelly Brook a impanzit rafturile.

Cel putin acum, toti cei care au sustinut ani de zile ca isi cumpara revista Playboy doar pentru interviurile continute de aceasta si pentru arta de calitate, au sansa sa dea bani pe revista unde erau partenerele lor de joaca.

 

playboy ipad

Cele mai citite

Error: No articles to display