GOODRAM lanseaza modulele de 8GB DDR3-1333

Wilk Elektronik, producatorul memoriilor GOODRAM, si-a extins oferta cu noi module DDR3, cu capacitatea de 8GB. Noua serie functioneaza la viteza de 1333MHz si au fost create pentur utilizatorii care cer stabilitate, dar si capacitate mai mare. Sistemele care folosesc tehnologia pe 64 biti, hardware si software, au crescut in popularitate si au adus necesitatea cresterii capacitatii de memorie, in special pentru editorii de grafica si video, dar si pentru jucatori. 

noile module de 8GB DDR3-1333 lucreaza cu latente 9-9-9-28 si sunt alimentate la 1.5V, ceea ce inseamna consum mai mic si mai putina caldura degajata. Datorita noilor caracteristici ale placilor de baza, cantitatea maxima de memorie este de minim 32Gb, deci puteti folosi 4 din noile DIMM-uri GOODRAM pentru a beneficia de performante crescute in aplicatiile care necesita memorie multa.

Modulele de 8GB DDR3-1333 sunt disponibile in versiune single si dual channel si va ofera garantie pe viata, dovada a stabilitatii si fiabilitatii lor.

 

GOODRAM 8GB DDR3-1333

Cele mai citite