Noua carcasa Cooler Master CM 690 II Advanced USB 3.0

Cooler Master a anuntat ca va imbunatatii seria de carcase CM 690 II, care a castigat numeroase premii si a devenit cea mai bine vanduta carcasa a companiei. Modelul care va completa familia se numeste CM 690 II Advanced si va cuprinde cateva imbunatatiri importante fata de versiunea veche.

Cunoscuta ca un titan in aria carcaselor midi-tower, CM 690 II beneficiaza de o excelenta ventilatie interna si optiuni pentru folosirea sistemelor de racire cu lichid. Interiorul spatios al noului model CM 690 II Advanced ofera posibilitatea folosirii a 10 ventilatoare, care vor asigura un flux optim de aer pentru racirea componentelor. Utilizatorii pot instala un ventilator de 120x240mm in tavanul carcasei si unul in podeaua acesteia. Se pot monta 2 radiatoare pentru racire cu lichid, precum si cooler-e inalte pentru procesor, cum ar fi Hyper 612 PWM.

Cooler-Master-CM-690-II-Advanced-white

Pastrand design-ul generatiei anterioare, noua CM 690 II Advanced este echipata cu filtre pe toate grilele prezente pe carcasa. Unitatile de stocare pot fi montate foarte usor folosind prinderile simple, fara a fi necesare alte instrumente. Carcasa suporta unitati de 5.25'' si 3.5'', precum si adaptor pentru cele de 2.5'' si 1.8'', asigurand astfel orice cerere de stocare din partea utilizatorului. In plus, CM 690 II Advanced include un dock extern SATA. La cererea clientilor, Cooler Master a largit fanta din spatele placii de baza, astfel incat sa fie compatibila cu sistemele de prindere a noilor procesoare Intel Ivy Bridge si AMD FX.

Cooler-Master-CM-690-II-Advanced-white-interior

Interiorul spatios ofera posibilitatea montarii de placi video lungi (max 31cm), precum AMD Radeon HD 6990, iar fantele interioare, protejate cu cauciuc, asigura aranjarea optima a cablurilor.

Cooler Master va oferi 2 variante noi de CM 690 II, respectiv Advanced si Plus. Diferenta dintre acestea este inlocuirea unui port e-SATA din parte frontala cu 2 porturi USB 3.0 la Advanced si unul la varianta Plus.

 

Modelul CM 690 II Advanced va fi disponibil in alb si negru, la pretul de 99.94 EURO.

 

Cooler-Master-CM-690-II-Advanced-black

Cele mai citite